|
Popodaki catlak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Melek57 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eki 2021 Konum: Sinop Durum: Aktif Değil Puanlar: 434 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 May 2023 Saat 21:54 |
Hocam gecen gun yazmistim size 29 aylik oglumun kabizlik sorunu var diye az önce afedersin kakasini yapinca kan gördüm belliki popoda catlak olustu yaparken ilk defa kan gördüm sormak istedigim kendi kendine gecermi o catlak hocam cok tedirgin oldum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118611 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Çatlak olmaz. Sıyrılmıştır ve hiçbir şey yapmanız gerekmez.
|
|
![]() |
|
Melek57 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eki 2021 Konum: Sinop Durum: Aktif Değil Puanlar: 434 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam sizde olmasaniz icimiz icimizi yiyecek iyiki varsiniz peki hocam kabizliginin altında kötü birsey olabilirmi arada karnımda agriyor diyor aklima kötü kötü seyler geliyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118611 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yediklerine dikkat edin. Muz, Pirinç,Patates,Elma vermeyin, Yağ ve şeker oranlarını arttırın.
Kayısı, Erik, Kiraz,Armut verin.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tekrardan merhaba hocam bugun doktora götürdük cocuk doktoru magnesie calcine saba diye toz bir ilac verdi gunde iki cay kasigi 6 ay boyunca verin dedi biraz arastirdim hem 12 yas ustuymus hemde cok agir bir ilacmis ben kendim bile öyle ilaclar kullandığımda beni bile cok zorluyor oğluma vernek istemedim almadik hocam söylediğiniz meyveleride yediriyorum ama sebzeyi sevdiremiyorum ne yapabiliriz o gun kanda görünce dahada stres yapmaya basladim illa kabizlik icin bir ilac kullanmamiz gerekirse siz ne tavsiye edersiniz lutfen yardimci olurmusunuz
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hayır, gerekmiyor! Diyet ayarlaması ile halledebilirsiniz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|