|
Tsh neu değeri? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Zeynep33 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mar 2021 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Puanlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Nis 2023 Saat 14:36 |
Hocam merhabalar bebeğim 7 aylık kız bebek, kan tahlili yaptı dr ağız kenarındaki döküntüler için neu degeri düşük çıkmış hocam çok korktum sizce nasıl? Birde hocam TSH değeri çok mu yüksek sizce bebekken de sarılık olduğunda tsha bakilmisdi yine böyle değerin biraz yukarısında cikmisdi drlar düşer dedi ondan ben bu tahlilde özellikle bakılmasını istedim tsha
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118683 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sacma sapan isler!!
1- Turk cocuk doktorlari, en basit bir "Kan sayimini" bile degerlendirmekten aciz assagilik, dolandiricilardir! Viral enfeksiyonlardan sonra DAIMA Neu degeri DUSER! Salaklar bunu bile bilmekten acizdirler! Sakin bu salaklara uyup, baska tahliller veya konsultasyonlar yaptirmayin... Bu durumun hicbir zarari yoktur. Anemi:Yok. Kan hastaligi:Yok. Losemi:Yok. 2- TSH degeri cocuklarda farklidir. Bu assagilik sahtekar Laboratuvar, cocuk kan degeri yanina, eriskin referans araliklari yazmis!!! TSH: 2-20 hafta: 1.7-9.1 mIU/L 5 ay-20 yas: 0.7-6.4 dur. Pek bir ise yarayacagini zannetmiyorum ama, bu assagilik laboratuvari uyarmayi bir deneyin. Genellikle doktor-Laboratuvar ikili cetesi bu sekilde calisiyor. ASLA vazgecmezler.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 Nis 2023 Saat 18:21 |
|
![]() |
|
Zeynep33 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mar 2021 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Puanlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam viral enfeksiyon tahlilden çok önce gecirmisdi ama yine etkilermi? Birde TSH için ne diceksiniz hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118683 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Neut. dusuklugu zaten hemen o anda olmuyor. Kemik iliginde yeni hucrelerin yapilmasi zaman aliyor!!!
Yazi yazarken, aniden silinmeler oluyor, o yuzden uzun yazilari bu sekilde ara vererek yaziyorum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|