|
Grip mi bilemedim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zbalyen ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mar 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ara 2022 Saat 02:04 |
Merhaba hocam. Oğlum 5,5 yaşında. Birkaç gün öksürükten sonra ateşi çıktı. 38,5-39.8 arası idi. Burun akıntısı sarı renkte. İlk gün boğazım ağrıyor dedi sonra bahsetmedi. Baş ağrısı vardı, sonra kulağım ağrıyor deyince illiadin başladım. Dili temizdi. 6 gün ateşi oldu. Yalnız ateşi gece oluyordu. Gün içinde ateşi olmuyordu. Gece ateşi biraz düşerken çok rahatsız olduğunda ağrı kesici vermek zorunda kalıyordum. 3. Gün hastaneye götürdüm ateşi devam ederse macrl başlayın dedi. Ateş olunca tek doz verdim gece boynunda para büyüklüğünde deri döküntüsü oldu. Antibitiği kestik. Ateş devam edince tekrar hastaneye gittik. Doktor test yaptı.influenza negatif. Crp yüksek diye zimx yazdı. İşin kötüsü wbc değeri istememiş testte. Antibiyotik 3. Doz verdim. oğlumdan bana bulaştı aynı belirtileri yaşıyorum. Bugün koku almadığımı farkettim. Şimdi ne yapmalıyım hocam? Antibiyotik devam mı edeyim keseyim mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118576 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Grip geciriyorsunuz.
Unutmayin, Turk doktorlari ASLA Grip teshis etmezler ve etmemek icin de her turlu hileyi yaparlar. Kasten WBC degerine bakmazlar. Islerine gelmez. Yoksa, Grip derse, bir cuval ilaci nasil yazacak ve bir suru tahlili nasil isteyecek?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|