Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Öksürük
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Öksürük

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
MRTECVT Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 356
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı MRTECVT Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Öksürük
    Gönderim Zamanı: 15 Ara 2021 Saat 13:33
Hocam oğlum 12 yaşında 60 kg cumartesi 39 u geçen ateşi oldu acile gittik boğaz enfeksiyonu dedi dili de beyazdı çok halsizdi doktor augmentin 400 2 ölçek vern dedi ilacı akşam verdim sabah ateşi düşmüş daha iyiydi salı günü boğuk öksürük başladı  ve balgam çıkarıyor bugünde devam ediyor  kükrer gibi öksürüyor burnu tıkalı antibiyotiği 1 kutu bitti 2.nci kutuya devam edeyim mi? Grib geçiriyor şuanda sizden öğrendiklerimi yapıyorum okula göndermedim bugün sıcak buhar limon bal yediriyorum. Boğaz enfeksiyonu ile grip aynı anda olur mu? Antibiyotiğiı içmeli mi? Perebron iyi gelir mi? 

Düzenleyen MRTECVT - 15 Ara 2021 Saat 18:09
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120929
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ara 2021 Saat 18:36
Olmaz.. Tipik Turk doktor sahtekarligi... Bu PUSTLAR, asla Grip teshis etmezler ve her atesli hastaya daima
Antibiyotikler verirler.
Cocugunuz, basindan beri Grip geciriyor. Sadece; Sicak su buhari, Limonlu bal, ColdMix, Serum Fiz kullanin.
Antibiyotik ve Perebron'u hemen kesin. 
Yukarı Dön
MRTECVT Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı MRTECVT Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ara 2021 Saat 18:59
Hocam 1 hafta oldu hala aynı şekilde öksürüyor şiddetli boğuk bir öksürük dediklerinizi yapmaya devam ediyorum. Ciğerlere mi indi diye tereddüt ediyorum sırtını dinlediğimde hırıltı gibi sesler gelmiyor. Balgam çıkarmakta zorlanıyorum diyor. Perebron işe yarar mı ne önerirsiniz hocam. 12 yaş 60 kg
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ara 2021 Saat 20:11
Hic olmazsa, bugun yazdiklarimi okuyun.
Bazi virutik oksurukler boyle uzun surebilir. 
Oksuruklu Hastaliklar Tablosunu inceleyin.
Yukarı Dön
MRTECVT Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı MRTECVT Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Ara 2021 Saat 00:53
Hocam bugün Mert i doktora götürdüm öksürüğü çok şiddetlendi öksürmekten boğazı ağrıyor. Doktor kaba raller iolmuş dedi bricanly başlayın dedi. Grip için anlattıklarınızı yapıyorum 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Ara 2021 Saat 01:31
Dunya Tip Literaturunde", "Kaba raller" diye bir terim YOKTUR. Bu tamamen SALAK doktorlarin hastalari
aldatabilmek icin uydurduklari bir terimdir. Turkcesi:"Akcigerleri temiz, ama benim mutlaka bir ilac vermem
 gerekiyor" demektir. 
Sakin bu SALAK doktorun hicbir dedigine inanmayin. Benim anlattiklarimi uygulayin ve LUTFEN, yazilarimi
 okuyun. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 23 Ara 2021 Saat 01:32
Yukarı Dön
MRTECVT Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı MRTECVT Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ara 2021 Saat 16:07
https://www.hizliresim.com/j17oxb0
hocam şidettli öksürüğü devam ediyor. Ateşi 39.5 macrol antibiyotik bricanly günde 1 defa 5ml

Düzenleyen MRTECVT - 25 Ara 2021 Saat 18:15
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ara 2021 Saat 18:35
Yuksek atese ragmen, WBC degerinin dusuk olmasi; Antibiyotik gerekmiyor demektir. 
Akciger Ronteni: Temiz! 
Grip icin anlattiklarimi uygulayin, yazilarimi okuyun. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.