Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Yüksek ates
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Yüksek ates

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ayyssee Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 100
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ayyssee Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Yüksek ates
    Gönderim Zamanı: 09 Eyl 2021 Saat 12:00
Merhaba hocam, 3 yasinda kızımın dun aksam beri düşmeyen atesi öksürük balgam karın ağrısı ve bacak ağrısı var, kollarım ağrıyor karnım ağrıyor bacaklarım ağrıyor diyor sürekli, 1 ay oldu kreşe başlayalı, hastalık olacağını biliyordum ama düşmeyen ve sürekli yükselen bi atesi var en son 39.2 cikti atesi, ben çalışıyorum esim panikle aealijlarla 1 ölçek parol ve 1 ölçek dolven vermiş ama yine de düşmüyor atesi, normalde ben de bu kadar panik olmam ates düşürücü antibiyotik de hiç vermedim şimdiye kadar sizin tavsiyelerinizi büyütüyorum, ağzında koku dilinde pas yok, sadece dili beyazlamış, burnu akıyor ama balgam var, bunun için de balli limon veriyorum yakasına cold mix damlatiyorum ama yine de rahat uyuyamıyor, domuz gribi olabileceğini düşünüyorum eski yazılarınızı bakınca, kan tahlili yaptiricam bugun? Başka önerebileceğiniz tavsiyeleriniz var mi ? Panik oldum ben de 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.