Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Mete
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Mete

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
MRTECVT Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 356
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı MRTECVT Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Mete
    Gönderim Zamanı: 21 Haz 2021 Saat 02:42
Hocam doktor Mete nin boğazında iltihap başlangıcı var dedi zor yutkunuyor ve dili beyazdı antibiyotik verdi saat 22.00 de antibiyotiği verdim gece öksürük ve sırtından boğuk ses geliyordu rahat nefes alamıyorum dedi ventolin puf yaptık ateşi 37.5 burun akıntısı yok. Antibiyotik verdiğim halde neden ateşi çıkıyor hocam doktor yanlış teşhis mi koydu. Evde kendim limon bal ve buhar uyguladım göğsüne viks sürdüm. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 121285
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Haz 2021 Saat 08:34
Bir "Kan Sayımı" yaptırıp bana yazın.
Yukarı Dön
MRTECVT Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı MRTECVT Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Haz 2021 Saat 21:01
Hocam kan sayımı yaptıramadım. Gündüz ateşi hiç olmadı burun akıntısı yok gıcık şeklinde öksürüğü var gece sıkıştığında ventolin versem olur mu? Limonlu bal veriyorum sıcak su buharı yapıyorum. Croxilex antibiyotik 5ml verdim hocam birde daha önceden alerji testi yaptırdım toz ve küfe alerjisi var ilaçları zespira zyrtec risonel kullanmaya başlamadım size danışmak istedim. Alerji doktoru nefes sıkışma sebebi alerji den olabilir dedi. 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Haz 2021 Saat 21:12
Ventolin, Astım ilacıdır... Ne alaka??
Forum'un ilk sayfasında; "Sahtekarlığın 3 Safhası"  yazımı okuyun.
Yukarı Dön
MRTECVT Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı MRTECVT Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Haz 2021 Saat 23:09
Ventolin şurup olarak değil hocam ventolin puf çok sıkıştığında verebilirsiniz demiştiniz. Alerji ilaçlarını kullanayım mı?? 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Haz 2021 Saat 09:22
"sıkışmak"?? Eğer solunum sıkıntısı varsa puf kullanabilirsiniz. Alerji ilaçlarını kullanmayın.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.