|
biontech aşısı ve kalp hastalıkları |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
akasya2213
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı akasya2213
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: biontech aşısı ve kalp hastalıklarıGönderim Zamanı: 14 Haz 2021 Saat 23:02 |
|
Hocam merhabalar
Ritim bozukluğu teşhisim var. Ritim holter sonucuma göre tehlikeli bir durum olmadığı fakat kalp atış hızımda beni rahatsız edecek boyutta bir artış olduğunda ilaç kullanmam gerektiği söylendi. İlaç ismi yazmamda sakınca var mı bilmiyorum. Did...al reçete edildi. Kalp atım fazlalığı sık sık olursa yarım yarım sabah ve akşam sürekli alabileceğimi de söyledi doktor. Ben sadece 90 ve üstüne çıktığında nabzım kullanmayı tercih ediyorum. Özellikle yaz mevsiminde sıcak havalarda genelde ilacı kullanmak zorunda kalıyorum. Acaba bu durum biontech aşısı olmama engel mi? Aşıyı olduktan sonra nabzımda artış olursa kullandığım ilacı almamda sakınca var mı? Bana önerebileceğiniz bir şey var mı? Şimdiden yanıtınız için teşekkür ederim. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Haz 2021 Saat 08:05 |
|
Aşıyı olun. Aşı bir şey yapacak ise, hastalığın kendisi çok daha ağırını yapar. İlacınızı, ne zaman ihtiyaç
duyarsanız kullanın.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|