|
Çocuklar için takviye |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zeynep82 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Eyl 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 680 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 May 2021 Saat 13:08 |
Hocam 2 sorum var
1. 3 oğlum var 14,12,10 yaşlarındalar.Tavsiyelerniz üzere neredeyse hiç ilaç kullanmadık.Yapı olarak zayıflar anne ve baba olarak biz de zayıfız genetik durum sanırım.Büyük oğlum lgs girecek omega 3 gibi takviye kullanalım mı sınav öncesi herkes vitamin destek kullanıyormuş ne kadar doğru emin olamadım diğerlerine de kemikleri güçlendirmek için versek zararı olur mu? 2. Kendim için saç ve tırnaklarım çok zayıf biotin kullanmamın zararı olur mu ya da faydası olur mu?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118579 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O, "vitamin, destek, takviye, zihin acici" gibi urunlerin tamami, eskiden anneannenizin, sizlere imtahan
oncesi yutturdugu "okunmus pirincler" kadar etki ederler.
Etini, sutunu, meyvasini muntazam tuketen cocuklarda, hic bir takviye gerekmez. Otursunlar, derslerine calissinlar, konulari anladiklarindan emin olsunlar. Bilhassa not tutarak ve OZET cikararak calismak cok faydalidir. |
|
![]() |
|
zeynep82 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Eyl 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 680 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Peki hocam biotin hakkında fikriniz nedir
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118579 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Biotin: B grubu vitaminlerden biridir. Turkiye'de, simdiye kadar eksikligi gosterilmemistir.
Yumurta, Sakatatlarda, her turlu cerezde, Karnibahar, Muz ve Mantarlarda bol miktarlarda vardir. Zaten fazlasi idrarla atilan bir vitamindir. Sakin para verip almayin.
|
|
![]() |
|
kzykzy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Tem 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 533 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam araya giriyorum ama arkadas konuyu açınca eklemek istedim. Bu sinava girecek öğrencilere takviye gıda işini bir nörolog söylüyor ismini vermeyeceğim. Örneğin b12 vitamini için diyor ki 200 olmasi alt sınır ya mesela 750 olsa göreceğiniz fayda cok farklı diyor. Bu yüzden 200 ise de kullanin mutlaka takviye diyor. Siz ne dersiniz bir değerin alt sınır da olması ile üst sınırlarda olmasi sağlayacağı faydayı değiştirir mi
|
|
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Palavra. Hangi arastirmaya gore soylemis?? Kac "denek" uzerinde denemis? Salla gitsin.
O Norologlardan biri seneler once, Civa'nin Otizm yaptigini ve , kendisinin uyguladigi celasyon tedavisi ile vucudu bu civa'dan temizledigini iddia etmisti.. Tam bir sarlatanlik saheseri idi. Matah bir etkisi olsa idi, ben tavsiye ederdim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|