|
Bronşit |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
secill
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: BronşitGönderim Zamanı: 15 Eki 2020 Saat 21:00 |
|
Hocam merhaba 26 Şubat 2019 doğumlu oğlum 10 gü. Önce burun tıkanıklığı ve ara ara öksürmeye başladı huysuzluk iştahsızlık.. alt ve üst azı dişleri çıkardı 4 Tane. ona bağlı olabilir diye düşündüm burun tıkanıklığı için sterimar baby sprey kullandım 2 gündür burnu akıyor yoğun kıvamlı ve saydam değil.. Ama şimdi de hıırıltı var ara ara öksürüyor ama dolu dolu öksürüyor yoğun balgam oldu ve bazende öksürük öğürüyor balgam sökemeyşnce. ateş olmadı hiç. Öksürüğü de ara ara boğazını temizlemek için öksürüyor ama çok dolu Karşı komşum sağlık ocağında ebe acil doktora götür bronşit olmuş çocuk çok kötü öksürüyor resmen ciğer den deyince tedirgin oldum size danışmak istedim bir doktora muayene olalım mı sizin tavsiyeniz nedir balgam nasıl sökebiliriz ya da nasıl bir yol izlemeliyiz teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Eki 2020 Saat 23:41 |
|
Sakin Turkiye'deki, bu gibi ahmak saglik calisanlarina kanmayin.
Cocugunuz basit bir Grip geciriyor. Sadece; sicak su buhari, Serum Fiz , Limonlu bal ve ColdMix kullanin. Bu konuda yazilmis olan eski mailleri ve makaleleri okuyun.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|