|
Bademcik |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
zerdakuyu
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı zerdakuyu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: BademcikGönderim Zamanı: 11 Kas 2019 Saat 00:35 |
|
Hocam 3 yaşında oğlum yılda 7 8 kere üst solunum yolu enfeksiyonu geçiriyor üst solunum yolu enfeksiyonu ile bademcik iltihabı aynı şey mi oluyor en son bir ayda 3 kere üst solunum yolu enfeksiyonu geçirdi kan tahlilinde wbc 10 çıktı crp 84 çıktı 3.antibiyotigimizi kullanıyoruz 3 4 günlük bir antibiyotik ben bı çare bulamadım sürekli atesleniyor ve her hastaneye gittiğimde üst solunum yolu enfeksiyonu deniliyor bademcik alınmalı mı ne yapmalıyım bı de umca diye bir şurup önerdiler bu konudaki fikriniz nedir
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Kas 2019 Saat 03:05 |
|
3 yasinda Bademcik iltihabi olmaz.. Bu cocuk 3 seneden beri, hic mi Grip gecirmedi!! Turk cocuk doktorlari ASLA Grip teshis etmezler. Ahmak olduklari icin: Ya, Astim ilaclari verirler, yada antibiyotikleri dayarlar. Cok eksiginiz var, LUTFEN eski soru-cevaplari okuyun.. Forumun ilk sayfalarinda; Oksuruklu hastaliklarin degerlendirilmesi tablosu var, onu inceleyin. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|