|
Bacak ağrısı |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
helin
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Bacak ağrısıGönderim Zamanı: 24 Eki 2019 Saat 01:06 |
|
Hocam iyi akşamlar.10 yaşındaki oğlum 3-4 gündür bacağının üst kısmının ağrıdığını söylüyor.bir sabah bacağım ağrıyor üstüne basamıyorum diye topallayarak yürüdü.gün boyu çok ağrıdığını yürümekte zorlandığını söyledi.3-4 gündür de ağrı devam ediyor bir bölgede ve hep masaj yaptırıyor.bir kaç gün daha bekleyeyim mi yoksa doktora götüreyim mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Eki 2019 Saat 01:08 |
|
Bazi viruslar yapar. Baska da, hicbir anlami yoktur. Sicak kompres iyi gelir.
|
|
![]() |
|
helin
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Eki 2019 Saat 06:51 |
|
Teşekkürler hocam.doktor bir arkadaş eklem romatizması, lösemi kemiklerde kanser gibi şeyler olabilir kontrollerini yaptırın diyince biraz ürktüm.İyi ki varsınız
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Eki 2019 Saat 20:12 |
|
Bosverin!! 1- Eklem Romatizmasi olsa; diz, ayak bilegi gibi BUYUK eklemlerde kizarik ve cok agrili/hassas sislikler olur. Turk doktorlarinin zannettigi gibi, yaygin bacak agrilari olmaz. 2- Losemi; kemik agrilarina gelene kadar, daha pek cok arazlari vardir. 3- Kemik kanseri; Nokta seklinde ve bastirmak ile agri olur.. Genellikle, baska bir bolgeden"metastaz" yapan kanserler kemikleri tutar. Tek basina kemigi tutan kanserler son derecede nadirdir. Bunlarda, agri giderek artar.. Bacak kemiklerinde de, kirik ile kendisini belli eder. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 24 Eki 2019 Saat 20:13 |
|
![]() |
|
Mehmettt
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Eki 2019 Saat 23:22 |
|
Hocam birşey danisacaktim size sorunun cevabini okuyunca icime bir kusku dustu. Yasim 38 ayak bilegimin ic kısmındaki kemikte dokundukca bir acı hissediyordum. Ama acı coktu. ara ara agri bacağımada vuruyordu. 5 ay oldu geçmedi iki ortapediste gitim. 1. Doktor röntgen çekti bisey yok dedi. Gecmeyince gittigim 2. Doktor mr istedi ondada bisey cikmadi. Acaba kemik kanseri olsa belli olurmuydu cekilen filimlerde ne yapmam lazim.
|
|
![]() |
|
Mehmettt
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Eki 2019 Saat 23:29 |
|
Bu arada yazmayi unuttum ayağıma bir darbe yada burkulma gibi birşey olmadi hocam. D vitamini eksikligim var ampul alıyorum yılda 2 defa ve 17 aylik oğlum var hala emzirmeye devam ediyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Eki 2019 Saat 01:54 |
|
Kanser olsa; Daha Ilk Rontgen de belli olurdu.. Bu tip agrilar; daha ziyade, yuksekten atlama, agir yuk tasima veya uzun sureler ayakta kalma sonucu olur.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 25 Eki 2019 Saat 01:54 |
|
![]() |
|
Mehmettt
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Eki 2019 Saat 08:12 |
|
Hocam allah razi olsun allahta sizi ferahlatsin insallahh
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|