|
Sinuzit ve ateş |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
fatma1310
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fatma1310
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Sinuzit ve ateşGönderim Zamanı: 06 Oca 2019 Saat 03:48 |
|
Iyi günler Kadir Bey. Ayin 1 inde kızımın ateşi yükseldi 39.5 oldugunda Ateş düşürücü verdim sadece. 3 gün sonra grip belirtileri başladı. Ateş düştü derken tekrar ateş başladı 2günün sonunda dr a götürdüm sinuzit dedii ve ceftinex verdi.henuz kullanmadım . ama ateşi devam ediyor . Iliadin damla basladim. Cold mix bal limon (öksürüğü de balgamı var ) antibyotiği kullanmalı miyim? Kizim 4 yasinda Teşekkür ederim .
( hocam eski maillerdeki sinuzit olanlarda ateş yok sanirim Genelde belirtilmemiş o yuzden emin olamıyorum.Atesli dönemi bitirip tam gecti derkem tekrar ates basladi oksuruk artti ve gecmiyir bu da beni tedirgin etti hocam. Kusuruma bakmayın )
Düzenleyen fatma1310 - 06 Oca 2019 Saat 05:24 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Oca 2019 Saat 05:41 |
|
10 seneden beri nerede ise, HER GUN anlatiyorum... ATES + Agizda pis KOKU + Dilin tamamini kaplayan PAS tabakasi yoksa, antibiyotik GEREKMEZ..
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|