|
Sinüs taşikardisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
münzevi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Oca 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 May 2018 Saat 17:45 |
Merhaba hocam
30 yaşındayım,alkol ve sigara kullanmıyorum. Nabzımı sürekli düzensiz hissettiğimden ( duraklamalı vuru ) kardiyolojik muayeneden geçtim . Eko da hiçbir sorun görünmedi, ekg çekilirken aşırı stresli ve heyecanlıydım çıkan sonuçta anormal ritim ( 120) olduğu yazıyordu.24 saatlik ritim holter sonucu da şöyle ;yapılan 24 saatlik holter analizinde bazal ritim sinus ritmi olup, 389 adet pvc ve 10461adet pac izlendi.max kalp hızı 176 atım dk ( öncelik olarak sinüs taşikardisi olarak değerlendirildi.) Kolesterol 132 Trigliserit 46 Hdl 68 Ldl 54 Vldl kolesterol 11 Tsh 1.250 referans 0.270 - 4.200 Serbest t4 1.88 referans 0.93 - 1.70 Serbest t3 3.63 referans 2.00 - 4.40 Doktorum bilgilendirici açıklama yapmadı . Sedece beloc 50 mg yazdı. Sonuçlarda önemli bir durum söz konusu mu ? Yapı olarak zaten stresli heyecanlı ve panik birisiyim. Bilgilendirmenizi rica ediyorum. Saygılar Düzenleyen münzevi - 04 May 2018 Saat 19:56 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118601 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben Cocuk doktoruyum.. Gerekirse, baska bir Kardiyolog gorsun..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|