Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kulak agrisi 2.gun
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkulak agrisi 2.gun

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
secil Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 223
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı secil Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: kulak agrisi 2.gun
    Gönderim Zamanı: 29 Ara 2017 Saat 15:17
Kadir Bey merhaba oglumun kulak agrisi oldugundan illiadine basladik bugun 2.gun agrisi gecmedi gunde uc kez calpol veriyorum calpol  etki edene kadarda havlu isitip koyuyorum sakiz cognetiyorum.cok agridigi icin okuldan aradilar gittim aldim normakde grip sonrasi kulak agrisinda illiadin ilk gun gecirirdi bu kez cok agriyo kulagi  bes gune tamamliycam illiadini.calpol etki edince yuruyunce oturunca kalkinca agrimiyor kulagi fakat sol kulagina hafif bastirinca agriyo yine.bactrime baslamama gerek var mi hocam sagolun tesekkur ederim

Düzenleyen secil - 29 Ara 2017 Saat 15:28
Yukarı Dön
secil Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 223
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı secil Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ara 2017 Saat 17:36
Kadir Bey agridan dolayi cok aglamaya basladi mecburen kbb ye gittik.iltihap var dedi klamaks 400,iburamin cold illiadin sprey ve calpol plus 6 yas ustu olandan verdi.sprey ve iburamin coldu kullanmiycam antibiyotige baslayayim mi hocam diger kulak agrilarinda hic aglamamisti ama bunda cok agliyo hocam dokunamiyoda kulagina.geniz etide cokk buyukmus oyle dedi dr .geniz etiyle ilgili fikirlerinizi biliyorum cok tesekkur ederim hocam cevabinuza gore basliycam ilaci

Düzenleyen secil - 29 Ara 2017 Saat 17:42
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.