|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Cnnselvi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Nis 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ara 2017 Saat 22:22 |
Hocam,3 yaşında kızımın boğazı ağrıyor tantum verde kullandım fakat ımumax diye bir sprey duydum fikrinizi almak istedim.Birde 8 yaşında kızımın kulağı ağrıyor yazılarınızdan takip ettiğim için dolven ve illadin damla kullanıyorum.Kulak ağrısı için farklı bi ilaç öneriirmisiniz? Dolven yerine ibufen olurmu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118593 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lutfen ONCE okuyun!!! 'Daha farkli bir tedavi varmi?' diye SORMAYIN!!! Ne yani sizlerden bazilarina az etkili, bazilarina daha iyi etkili tedavi mi soyluyorum??? Dolven ve Ibufen, farkli isimlerde AYNI ilaclardir.. Bari ilaclarin icerigini okuyun.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|