Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 2 aydır süren burun hırıltısı ?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum2 aydır süren burun hırıltısı ?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mrvsmt Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 45
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mrvsmt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 2 aydır süren burun hırıltısı ?
    Gönderim Zamanı: 03 Ara 2017 Saat 21:50
doktor bey merhaba kızım 7 eylül 2017 dogumlu,başlıktada yazdığım gibi 2  aydır sürekli burunda hırıltısı var,serum fizyolojik ve nazal aspiratörle sürekli temizliyorum geceleride cold mix damla damlatıyorum ama hiç bir şekilde geçmiyor,özellikle geceleri çok tıkanıyor,emmesini çok etkilemiyor onu söyleyebilirim.hocam sakin kaldıgında burnundan cok ses gelmiyor,hareketlendiginde veya ağladıgında daha fzla ses geliyor.Doğuştan gelen birsey olabilirmi bu hiç geçmiyor. Teşekkür ederim hocam
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118601
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ara 2017 Saat 04:12
Aspirator tahris ediyor..  Sadece Serum fiz damlatin, gecer. Aspirator COPE!!!!!
Yukarı Dön
mrvsmt Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 45
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mrvsmt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ara 2017 Saat 04:40
tamam hocam bırakıyorum,inşallah gecer tesekkür ederim 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.