|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Gülnaz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kas 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 145 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Kas 2017 Saat 18:01 |
Merhaba kadir bey , oğlum grip sonrası orta kulak iltihabı oldu. Kulağı ağrıdı ve ateslendi. Hepsi geçti derken kulaktan iltihap akmaya başladı ve 4 gündür akıyor bu aşamada ne yapabilirim. Sizi ve sayfası yeni buldum o yüzden illiadin damlasını yeni duydum bu aşamada yani kulaktan iltihap akarken kullanılır mi ?antibiyotik kullanmadım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118593 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
HEMEN baslayin. Sakin antibiyotik vermeyin, sadece gelen akintiyi, nemli bir kagit mendil ile silin ve o mendili atin.. Oztaki borusu acilinca, her sey kendiliginden duzelecek. |
|
![]() |
|
Gülnaz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kas 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 145 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bugün doktora gittik 6 tane antibiyotik iğne verdi bir alerji şurubu ve burun sipreyi. . Bu akşam başlayacaktık tam çaresizlik içinde cevabınızı gördüm. Bir de geniz eti büyük grip olunca daha da şişiyor alınması lazım dedi. İlaçları kullanıp kontrole gelin demişti
|
|
![]() |
|
.
Düzenleyen Gülnaz - 30 Kas 2017 Saat 23:46 |
|
![]() |
|
Çok özür diliyorum hocam aslında bütün mesajları okudum ama yanlış anlamisim tekrar tekrar okudum buruna damlatiliyormus. .. sorun kulak olunca yorumlarda hep kulağa damlatiliyor diye düşünerek okudum...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118593 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aman ha!! Kulaga sakin bir sey damlatmayin.. SAKIN o igneleri yaptirmayin.. Bu sahtekarlar artik iyice costular!! SAKIN; geniz eti, bademcik ameliyati gibi islemleri akliniza bile getirmeyin.. Hemen Iliadin damla, buruna baslayin. Cok okumaniz lazim.... Cok!!
|
|
![]() |
|
Çok haklısınız kadir bey ... başladım bugün. . Çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Merhaba kadir bey , ben iki gündür iliadın damla kullanıyorum kulak akıntısı hala yoğun olarak devam etmekte... bir hafta olacak burda doktor beni çok korkuttu eğer daha devam ederse menenjite çevirir ,sağır olabilir hatta beyne bile ulaşabilir iltihap dedi bunlar doğru mu ? Ben daha ne yapabilirim Oztaki borusu açılmasi için. Şimdiden çok teşekkür ederim
Düzenleyen Gülnaz - 02 Ara 2017 Saat 21:03 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|