|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Semusti ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 198 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Tem 2017 Saat 22:52 |
Hocam merhaba..biz şuan tatildeyiz.kızımın 4 gun once burun akıntısı oksıruk basladı.iştahsızlık.burda havuz cok kalabalık havuza gırdıkten sonra basladı bu belirtiler...dun gecede ateslendi cok yuksek ve titreme kusma oldu . Sabah ta 3 kez yine kustu..bol bol denize soktum ama bu gece yıne hafif ateş var gunduz keyfi iyi akşam oksuruk ve ates basladı..bogazında birşey yok kulagındada birşey yok ama cok balgam bar burun akıntısı var ve oksuruk var.bu arada tatilde mahvoldu cocuk..suan 3.5 yasında ..geceleri burnu tamamen tıkanıyır sarı akıntıyla..iliadin kullanıyorum bunun için .en son oglen 12 de kustu ..dr bactrım suspansıyon 200/40mg yazdı..şimdi dayanamadım 1 ölçek verdim..sizce dogru yapmısmıyım..sizin bactrimin immünaduler etkisi bagısıklı uyarır dedıgınızi
biliyordum belki bi çagre olur diye dusundum.cunku biz yazın belki rahatlarız diye dusunduk hastalıklardan ama yazında ayda 2 kere ateslenıyr..en son 2 hafta once cok yuksek ateslenmıstı..bactrime devam edıyımmı ..şimdiden tesekkurler hocam |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118601 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Deniz veya Havuz ile bir ilgisi yok...
10-12 gun once Grip bulasmis, simdi kokusu cikiyor. Bactrim, kullanilabilir. Virusler uzerine; dogrudan bir etkisi olmasa bile, "immunomodulator" etkisi ile, bagisikligi kuvvetlendirir. Gunde:2x1 olcek(5ml) verin, 5 gun kullanin. Pek gunese cikarmayin, hep golgede olsun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|