|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
EfeElif ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şub 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 52 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Tem 2017 Saat 14:41 |
Hocam iyi günler;
25 aylık kızım 2 gecedir ateşli ,39.5 lara kadar çıktı ateşi. Hatta dün gece sabah 5'te düşürebildik ateşini. Bugün doktora götürdük antibiyorik bricanyl ve zaditen verdi . Ama kan tahlilinde WBC değeri 4 çıktı. CRP de negatif yazıyor raporunda. İlaçları vermeyi düşünmüyorum. Akciğer filmi sonucunda bronşoilit başlangıcı dedi doktor. Bu arada öksürük yok burun akıntısı 1 saat önce başladı. Siz ne dersiniz hocam. Bu arada HGP değer 10.9 çıktı kan ilacı vericem bir sonraki kontrolde dedi, siz ne dersiniz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118593 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bakiyorum;
gozunuz acilmis!!! Evet, anlayin artik bu doktorlarinin zihniyetini!! Ayrica da, Akciger Rontgenin'de; Astim veya Bronsit'in BULGUSU YOKTUR.... Turk doktorlari; ASLA Grip teshis etmezler...... Anemisi YOK!! Bu yas icin; HGB normal sinirlari:10.5-13.0g/dL dir.. Ama bu doktorlarin niyeti farklidir!! Cocuk HGB degeri yanina, eriskin "Normal degerlerini" yazarak halki aldatirlar... SAKIN, bu "doktor-Laboratuvar" ikili cetelerinin tuzaklarina dusmeyin!! Ayrica da; her atesli hastalikta; mikroplar faydalanmasin diye, vucut kan degerlerini dusurur. Demiri depolara saklar. Boyle atesli devredeki bir cocuga da; Demir ilaci verilirse, cocuk Hastanelik olur. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|