Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Yardım(öksürme)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumYardım(öksürme)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Gamze kacal Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 248
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gamze kacal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Yardım(öksürme)
    Gönderim Zamanı: 10 Haz 2017 Saat 20:26
Hocam oğlum bugün tek tük öksürmeye başladı uyuttum bı ara uykusunda yutkunuyor sanırım geniz akıntısı başladı genelde böyle olduğu zaman gece öksürerek uyaniyor ve ağlıyor krup oluyor zannedersem geniz akıntısı için ne kullanmalıyim ateşi çok yukselmiyor ağrı kesici olarak calpol vermem doğru olurmu 1 yaşında 10.5 kilo 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118601
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Haz 2017 Saat 21:04
Sadece; yastigini yukseltin, odasi serin olsun.. 
Agri oldugunda, Calpol kullanabilirsiniz.. Atesini dusurmeyin. 
800gram fazlasi var. 
Ilk sayfada; Boy-Kilo cetvelinden takip edin. 
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gamze kacal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Haz 2017 Saat 21:24
Hocam hırıltı gibi hisilti gibi ses başladı korkuyorum nefeside hızlanıyor böyle hasta olduğunda 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118601
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Haz 2017 Saat 02:03
Sicak buhar uygulayin..
Eski mailleri okuyun..
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gamze kacal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Haz 2017 Saat 02:14
Aynen dediğim gibi oldu hocam uyuttuktak 2 saat sonra boğuk bir sesle öksürerek uyandı ateşi yok keyfide kötü sayılmaz balkona cikattim serin dışarısı bide banyoda buhar yapıp orada tuttum çok şükür çok yoğun bi öksürüğü yok şimdilik umarım çabuk toparlar 
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gamze kacal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Haz 2017 Saat 12:38
Bu çocuk her gribi ya bronsiolit yada krup olarak geçiriyor hocam şuan 1 yaşında bütün kış bu hastalıklarla uğraştık Allah'tan kısa zamanda atlatiyor 1 haftaya hiç bişey kalmıyor ama neden normal bi grip gibi olmuyorda krup yada bronsiolit oluyor okula giden ablasi hafif öksürük hapsirikle geçiriyor oğlum böyle geçiyor bu alerjik bı çocuk oldugunumu gösteriyor dediğiniz gibi ilaçsız atlatiyoruz ama neden böyle sorunlar yaşıyoruz anlayamiyorum
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gamze kacal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Haz 2017 Saat 16:45
Hocam şuan çocuk kötü oldu hem oksurup hemde aglayinca daha kotu oluyor sabah biraz çorba içti baskada hiçbir şey yemiyor uyumak istiyor zaten hep memede ememiyor nefesi hızlı karnı içe cokuyor resmen çarem yok bugünde pazar acile goturucem gerekirse yatirsinlar ventolin hava vercekler bide nefes açıcı iğne yapıyorlar okadar bende çok kötü durumdayım her ay oğlumu bu şekilde görmek onu kaybetme korkusu yaşamak beni öldürüyor şuan hiç ateşi yok ama çok hızlı nefes alıyor ara arada öksürük oluyor ve ağlıyor çok cızırtılı bı ses çıkarıyor götürüyorum hocam acile yapacağım bişey yok
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gamze kacal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Haz 2017 Saat 18:46
Az önce geldik hocam acilden cigerlerde önemli bişey yok dedi bogazlarida kötü değil mis peki çocuk neden öksürüyor hızlı nefes alıyor ozaman ventolin hava prednol iğne bide 1 saat soğuk buhar yazmış ben sadece buharı yaptırdım diğerlerini yaptirmadim zaten daha öncede böyle olmuştu ozaman ventolin hava prednol iğne yaptılar hiç bir rahatlama olmamıştı bende oyuzden yaptirmadim onları sadece hava verdik bu çocuk niye böyle oluyor hocam yokmu bı çare artık kendimde mahvoldum cigerde sorun yoksa neden nefes darlığı yaşıyor herseferinde 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.