|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dmtcyln ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağu 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 59 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Nis 2017 Saat 09:47 |
Hocam MErhaba,
Eski yazılarınızı okuyup sizi boş yere meşgul etmek istemedim ama 7,5 aylık bir kızım var 3 gün önce hasta olan (öksürük şikayeti vardı) bir yakınımız evimize geldi,bugün sabah öksürük başladı ve sesi çatallı, akut larenjit olabilir mi diye düşündüm ama siz gece öksürürse demiştiniz, şuan gündüz öksürüğü var. Ateşi ve burun akıntısı yok, 7 aylık bebek için öksürüğü rahatlatmak için limon ve bal verebilir miyim? İkisinin de 1 yaşından önce verilmemesi gerekiyor diye söylüyorlar, size danışmak istedim. Teşekkür ederim hocam,
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118601 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Verebilirsiniz.. " ..
İkisinin de 1 yaşından önce verilmemesi gerekiyor diye söylüyorlar..." AMA, bu yastaki bebeklere; Aferin, Peditus, Ventolin, Asist, Sudafed, vermesini bilirler.. şu; "limon-bala" gosterdiginiz hassasiyeti(!) biraz da; cok daha zararli olan ilaclara gosterseniz,,, Isteyen, Limonlu bal verir, istemeyen o sacma-sapan ilaclari kullanir.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 04 Nis 2017 Saat 19:12 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|