|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tuğce ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağu 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Kas 2016 Saat 23:29 |
mrb. hocam bnim oglumun carsamba gunu sabah oksrugu basladi ama tiz bi sesle oksuruyodu aile hekimine goturdum bana kurup olmus dedi ve asist ile allerset die ilac verdi duzelme olmadi baska bi doktora goturdum oda kan tahlili yapti alerjiye baktigini alerjik kaynakli degil akut bronsit teshisi koydu 8 tane sabah aksam sulcid diye igne ve yaninda ventolin surup verdi balgami azaldi ama hafif oksurugu devam ediyo dogru teshismi bilmiyorum size danismk istedim cevabiniz icin simdidn tesekkr ederim
|
|
tugce
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118680 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hepsi yanlis..
Sadece: Limonlu bal, Serum fiz ve ColdMix kullanin. Eski maileri okuyun. SAKIN igneleri yaptirmayin, Ventolin kullanmayin. Tam sahtekar isi recete. |
|
![]() |
|
tuğce ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağu 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
peki hocam saolun cvp yazdiginiz icin crp kan tahlili 6 olarak cjmis bu ne anlama geliyor
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yani sizce tam olarak nesi var 😦😦
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|