|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Hilallll ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kas 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Ağu 2016 Saat 16:03 |
Selamlar; 78 ve 13 aylık olmak uzere iki oğlum var.Cuma aksamı ilk olarak abimiz ateşlendi kuştu halsizdi iki gün devam etti.Ondan 1gun sonra küçük oğlum ateşlendi çok halsiz ve keyifsizdi rahatsızlığı artınca calpol verdim .O geceden sonra ara ara ateşi çıkıp huzursuzluğu da devam ediyordu ancak dün akşam döküntü oluştu ozellikle yanaklarında,ele gelmiyor kızarıklık var ayrıca sanki yuzu gozude sis gibi...halsizlik de devam ediyor
Sabah aile hekimi ne goturdum alerji olabilir kızıl da olabilir falan dedi ..Fikriniz nedir ne tavsiye edersiniz?
|
|
........
|
|
![]() |
|
Hilallll ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kas 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Suanda büyük oglum da yeniden ateşlendi dilinin uzeri beyazımsı gibi ağzında koku fark etmedim agumentin es var evde ...Ayrıca ben iki çocuğum arasında ilgi kurmustum sanırım yok ama küçük için doktor boğaz temiz kulak da birşey yok dedi sırtını dinledi normal dedi ...
Sizi yorduğum için uzgunum ama basım döndü resmen kaç gündür |
|
........
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118684 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
5.Hastalik (Kelebek hastaligi) olabilir.... Yuzdeki dokuntu, yanaklarda, "kelebek kanadi" seklindedir ve agiz cevresi beyazdir.. Bu dokuntuler azalirken, govdede ve kol ve bacaklarda olur. Viral bir hastalik olup, tedavi gerekmez. Kendiliginden gecer. Keske resim gonderse idiniz.. Daha kesin konusurdum...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|