|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emirayfer ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Oca 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 312 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emirayfer
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Tem 2016 Saat 18:07 |
Merhaba Kadir bey
Azerbaycan da yaşayan Azeri tanidiklarimizin 26 günlük erkek bebeğine safra kesesi tikanikligi teşhisi konmuş Bilirubin değeri 6 ile başlamış artiyormus Emzirmesine müsade edilmiyor organları kaldıramaz patlar deniyormuş Nasıl birşey anlayamadım Ameliyat olacakmış Bana tuhaf geldi size danışmak istedim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118593 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Boyle bir durum, nadirde olsa var. 1- Safra yollari hic yoktur, en agir seklidir. 2- Safra yollari vardir, ama barsaga acilimi yoktur. 3- Safra yollari vardir, safra koyu oldugu icin akamiyordur. 4- Byler hastaligidir.. Ameliyat gereklidir.
|
|
![]() |
|
emirayfer ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Oca 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 312 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emirayfer
Total Bilirubin 12.4
Bilirubin 6.94 Değerler böyleyken tıkanıklık var denebilir mi peki Kadir bey
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118593 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Direkt Bilirubin ve Indirekt Bilirubin degerleri?
2-
Alfa1- antitripsin degeri LAZIM.. AYRICA; Batin US, Hepatobilier sintigrafi yapilmis olmasi lazim. Bu isler oyle bir tek, Bilirubin'e bakilarak soylenmez.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|