|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ahmetsaid ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 400 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ahmetsaid
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Haz 2016 Saat 10:43 |
Televizyon da bir doktorun söylesini seyrettim su cümleleri kurdu
Atesi düşürseniz bile havale geçirecek ise geçirir bu kader gibidir dedi Bu durumda yapılan uygulama ve ilac fitil takviyesi bosuna mı Ates durumunda havaleye etki eden enfeksiyonda bulunan mikrop mu Sizin makaleninizi okudum bir cok kez aklıma yine bu sorular takıldı Cok teskkur ederim |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118680 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Turkiye'de HICBIR DOKTOR, Havalenin mekanizmasini bilmez.. Ondan sonra da boyle uydururlar.. 35 seneyi geckin suredir, benim dediklerime karsi ciktilar, simdi saskinliklarindan, nasil kiviracaklarini sasirmis vaziyetteler..
Mekanizma gayet basittir. 6 ay-4 yas( havale gecirenlerde 7 yas) arasinda; ani bir ates yukselmesinde, kalp ve solunum hizlanamadiginda, beyin; artan metabolizma
nedeni ile daha fazla oksijene ihtiyac duyar. Beyin; kendini korumak icin, calismayi durdurur ve oksijen tasarruf eder. Bunun da beyine hicbir zarari yoktur. Bu esnada, EEG cekilse normal cikar. Havale; SARA DEGILDIR... Havale uzerine; "Hangi mikrop" oldugunun hic onemi yoktur. Ne sebeple olursa olsun, ani ates ciktiginda, bu yas grubunda havale olur. Ates ve Havale, Turk doktorlarinin, hastalari korkutmak icin kullandiklari en onemli iki unsur oldugundan, ASLA; isin dogrusunu bilseler bile size anlatmazlar.. Sicak carpmasinin zararlari ile hastalik atesini karistirirlar, Havale ile Sara hastaligini karistirirlar, sizi kandirirlar.. Bu millet de ne cabuk kandiriliyor, mubarekler!!!!
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 27 Haz 2016 Saat 20:46 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|