|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Didem_gfr
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 17 Eyl 2014 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 308 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Didem_gfr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Bas carpmasiGönderim Zamanı: 19 Şub 2016 Saat 20:26 |
|
Dr. Kadir Bey, bugun 14 aylik oglum evde dustu ve yerdeki supurgeligin mermer kosesine kafasinin arka ust kismini carpti. Gormedim ama kosarken dustu. Kafasi kanadi biraz ve hemen kanama durdu. Kafasinda acilma olmadi. Hastaneye goturdum. Acilde temizleyip sprey siktilar. Onemli birsey yok gibi gorunuyor ama birde kayit actirip beyin cerrahina gosterin dediler. Icimde suphe gereksiz olabilir desemde yukari ciktim. 15 dk bekledinten sonra acilden geliyorum beni dr gormuyor bile dedim herhangi bir risk durumunda geldim, hemen bakilmasi gerekmez mi deyince burda herkesin isi acil dendi. Benim sikayet ettigimi dr a soyleyince dr cikti ve bana biraz daha bekleyeceksin , onemli bir durum olsa alirdim seni dedi. 10dk daha bekledikgen sonra ayrildim. Oglum hic kusmadi, neseli, duz yuruyebiliyor. Acaba goturmemize gerek var mi? Ne gibi semptomlara bakmam gerek? Ayrica ileride karsilasabilecegimiz bir sorun olabilir bu gibi carpma durhmlarinda? Saygilarimla.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Şub 2016 Saat 02:31 |
|
Tabiiki gerek yok, zaten acil bir durum hele hic yok!!! 1- Kafa travmasi olacak, Norolojik arazlar ( Nobet gecirme, suur kaybi gibi)cikacak, ancak o zaman hastaneye yatirilmasi ve ancak, ondan sonra, Rontgen, Tomo veya MR ne cekilecekse cekilir.
Ama simdi devir, soygun devri, abisi kardesinin kafasina erik atti diye MR cekiliyor!! 2- Hastanede, sadece TAKIP edilir, bu devrede stabil olan hasta ellenilmez. Bu sure aylar bile surebilir.. 3- Ancak, hastanin hayatini tejhlikeye sokacak (Solunum ve Kalp calismasinda aksamalar olacak), ancak ondan sonra ameliyata alinir. 4- Eger, arazlar yaninda; tetkikler sonucu, "Cokme kirigi" tesbit edilirse, hemen ameliyata alinir, bu surec beklenmez. Boyle bir ev ici dusmesinde, oralara gittiginiz kabahat. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|