|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
ArenCan
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Havale hk.Gönderim Zamanı: 02 Şub 2016 Saat 17:59 |
|
Merhaba Kadir Bey , Oğlum ( 105 cm Boy , 19.500 kilo ) 17, 28, 39 aylıkken ve sonuncusu 43 aylıkken 29 Ocakta 4. havalesini geçirdi. Suana kadar bakteriyel değil viral enfeksiyon( Ateşli ) yüzünden bunun dısındada sadece birkez bağırsak enfeksiyonu geçirdi. Gribi 2 günde atlatan bir çocuk (ilaçsız ) Hastanede eziyet ettirmiyorum artık ama Dr 4. yaşı dolduktan sonra tekrarlarsa nörolojiye göndereceğini söyledi. 4. yaş dolduktan sonra gereklimi böyle birsey Febril nöbetler için 6 ay 6 yaş değilmi sınır ? Oğlumu o testlere sokmak istemiyorum korkuyorum
Teşekkürler, saygılar |
|
![]() |
|
ArenCan
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Şub 2016 Saat 22:22 |
|
Birde havale geçirirken sadece gözleri sabit bir yere bakıyor cok azda kusuyor. Çırpınma yada kasılma olmuyor. Doktor komplike febril konvulsıyon olabilir dedi.Bu yüzden 4 yas sonrası nöroloji görsün dedi fakat sadece 2. havalesi 15 dk sürdü ondan sonra 1 dk kadar devam etti.Basit yada komplike neyi değiştiriyor ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Şub 2016 Saat 06:53 |
|
SAKIN o palavracinin hicbir dedigine kanmayin. 6ay-4 yas arasi havale gecirenlerde, ust sinir, 7 yasa kadar uzar. Soguk tatbik etmezseniz, havale gelmez.. Turk doktor ve Hemsirelerinin ates hakkinda bildikleri ve uyguladiklari HER SEY YANLISTIR!! Yazarlar kisminda; ATES ile ilgili makalelerimi okuyun, yoksa sualleriniz bitmeyecek!! Basit veya Komplike diye bir sey yok, k.clarindan uyduruyorlar.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|