|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
özüdoğru ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 May 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 539 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Oca 2016 Saat 09:15 |
Hocam kızım 50 aylık akşam babasıyla evde top oynuyorlar küçük plastik top çok yumuşak değildi biraz sert eşim kızıma doğru topu atınca kızımın burnuna değdi tabi kızım hemen ağlamaya başladı burnum acıdı diye. Hemen baktım burnunu sildim mendile az bir kan geldi tekrar sildim kan azalmıştı burun köküne basınç yaptım tabi öncesinde ilk sildiğimde az kan görünce sonra ışıkla baktım burnuna burun deliklerinin az gerisinde çok az bir kan gördüm ama öyle akmadı daha doğrusu kan hiç burun deliklerinden dışarı doğru akmadı sadece sümkürme esnasında mendile gelen az bir kan oldu. Daha sonra genel durumu iyiydi kanama olmadı aklıma size yazmak geldi bilmenizi istedim bizim durumu değerlendirseniz sevinirim teşekkür ederim saygılarımla.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118683 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir daha oldugunda, sadece Serum fiz ile burun icindeki kan pihtilarini temizleyin, zira kuruyan kan pihtisi, burun icinde tahribat (kanama) yapabilir. Onemli bir sey degil.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|