|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
FILIZ ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ara 2009 Konum: ÇOCUĞUM Durum: Aktif Değil Puanlar: 58 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Kas 2015 Saat 11:55 |
hocam ıyı gunler mecbur kalmasaydım sızı mesgul etmek ıstemıyordum ama caresiz kaldım.bır haftadır gogsüm tıkalı nefes alırken zorlanır durumdaydım.pazartesı aksamı istem dışı tıtremeyle baslayıp arkasından atesle sonuclanan bı rahatsızlıgım oldu tıtreme gectı fakat kalp rıtmım 130larda ve tum vucudumda hıssettıgım benı nefes alırken bıle zorlayan kalp agrım oldu.gece acıle gıttım sadece muayeneyle benı rahatlatıcagını soyleyıp advıl vurup eve yolladılar.o gece sabah ettım ve dahılıyede solugu aldım kalp rıtmımım korkulcak kadar olmadıgını soyleyıp kan tahlılı ve cıger fılmı cektırdı.cıgerlerde sorun olmadıgını yalnız kanda wbc degerının 38.1 oldugunu bır kan hastalıgı olabılcegı endısesıyle benı hemotolojıye yolladı o bolumde haftaya gun verdıgı için dun ozele gıttım.yıne kan tahlılı cıger fılmı cekıldı perılferık yayma testı yapılcak sonuclar bu sabah cıkıcak ve bana donucektı dr bu saat oldu yogunmus hala gorusemedım.tabı bu arada rahatsızlıgım oksurugede donmeye basladı ılac yazılmadı balgam cıkarıyoum pembemsı kan gelıyor artık.hocam o test bu test derken zaturre olmaktan korkuyorum sızce varmı korkulcak bır durum sonuclardan sızı haberdar ederım yıne.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118601 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Zaturre olmussunuz.. Augmentin 1000, gunde:2x1 alin, (1 hafta) ve bu soytarilarla ugrasmayin. Sicak su buhari cadiri yapin, gunde 2x1 icine girin. Fazla dolasmayin. SAKIN: Oksuruk veya Soguk alginligi ilaclarindan kullanmayin.
|
|
![]() |
|
FILIZ ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ara 2009 Konum: ÇOCUĞUM Durum: Aktif Değil Puanlar: 58 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam korktugum basıma geldı demekkı cok tesekkur ederım cevabınız için bugun ogleden sonra aradı dr tahlıl sonuclarımın ıyı oldugunu perilferık yaymanın sonucunun da ıyı oldugunu wbcnın 21 e dustugunu yınede antıbıyotık baslanması gerektıgını soyleyıp recete numarası verdı eczaneden ılacı aldım ıgne yazmış gunde ıkı kere adı multisef 750 mg.ne yapayım hiç vurdurmayım barı agumentın alıp baslıyım hemen.tekrar cok tesekkur edıyorum ıyı geceler hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118601 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Igneyi bosverin, agizdan ilac alabiliyorsaniz, igneye gerek yoktur.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|