|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
N.Ege ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eki 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 64 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Eki 2015 Saat 13:49 |
Hocam merhabalar.. bebeklerle ilgili çoğu makalenizi okudum.. 18 günlük erkek bir bebeğimiz var.. 2-3 gündür devamlı ıkınmaları var ama baya şiddetli olsa gerek, çocuk uykudan bile çığlık atarak ve kasılarak uyanıyor.. 1 gün kaka yapmamıştı hiç ama bu gece ve sabah hardal sarısı ve öncekilere göre biraz çok miktarda kaka yaptı..ve sabah çok rahatladı.. yani bu anlamda sıkıntımız yok gibi..
fakat şu sıralar tekrar çok fazla ıkınma ve ağlamalar başladı.. bunlar normal mi? birkaç yerde okudum çok ıkınınca makat çevresinde yara veya fıtık oluşumundan falan bahsetmişler.. herhangi birşey yapmamıza gerek var mı? yoksa normal bi süreç mi? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118630 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O yazilara bosverin...
Ilk sayfada; Yazarlar kisminda, benim makalelerim arasinda; "Yeni dogan bebegin ozellikleri" makalemi okuyun... |
|
![]() |
|
N.Ege ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eki 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 64 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkür ederim tekrar okudum yazınızı.. peki çok zorlandığında makatı uyarmak doğru mu? zeytinyağı kullanarak mesela..
bir de ben şuan bebeği 2,5-3 saatte bir uyandırıp emziriyorum sarılık tehlikesinden dolayı.. bu durum ne kadar daha sürer? sarılık riski ne zaman biter?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118630 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Uyarmanin hicbir zarari yok, zaten bir muddet sonra; kaka yapmasini ogreniyorlar.
18 gunluk bir bebekte, ne; "sarilik tehlikesi"" siz neden bahsediyorsunuz??? Hangi tehlike??? O aptal doktorlarin uydurmalarina kulak asmayin, cocuk istedioginde besleyin.. Ilk sayfada "Bilirubin Degerlendirme" diye bir tablo var, bir inceleyin... Her gecen gun, tehlikeli Bilirubin seviyesi daha yukariya kayar.. ayricada, bu saatten sonra ne sariligi?? Sizi iyi makaraya almislar.. Sarilik riski; ilk 3gundur, ondan sonra hic onemi kalmaz... Siz ne bakiyorsunuz, Turkiye'nin kelek cocuk doktorlarina, onlar hicbir halt bilmezler. O ilk sayfadaki tablonun bir ciktisi alin, bir sey diyen olursa, GOZUNE SOKUN... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|