|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nazlıgüneş ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ara 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 812 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nazlıgüneş
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Oca 2015 Saat 08:41 |
![]() |
|
![]() |
|
nazlıgüneş ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ara 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 812 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nazlıgüneş
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba hocam 17 aylık kızım sabah kalktığında sağ gözünün altı hafif şişlik ve kızarıklık vardı. Hiç bi darbe almadı. Gözünde herhangi bir şey yok capak kızariklik falan Yok. Abur cabur Yemiyor. Yalnız dün akşam balik yedi.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nazlıgüneş
hocam öğlene doğre kendiliğinden geçti eski maillerede baktım önemli birşey değil herhalde teşekkürler. Size başka bir soru soracaktım bir halk sağlığı uzmanı evde bulunan kitap ve gazetelerin kimyasal olduğu için zararlı olduğunu söyledi aslı varmı ben kızımada hikaye kitapları alıyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118683 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Vay anasini sayin Turk milleti!!!!
Bu ne muhtesem bir bilgi, bu ne muhtesem bir uzmanlikki, butun dunyada farkedilememis bir,gaflet ve cahillik, bir Turk, "Halk sagligi" uzmani tarafindan farkedilmis.. Dunya capinda ilim adami Halk Sagligi uzmanlarimiz varmis da haberimiz yokmus.. Ne yapacaksiniz, artik akli basinda insanlar Tibbiyeye girmiyor. Nerde kitipiyoz Imam-Hatipli varsa doktor oluyor.. Sonucta da, boyle Kitap-mecmua dusmani doktorlariniz olur.. Bu doktorlari iyi mimleyin.. Gunu gelince bunlarin hesabi sorulacak. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|