Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İlaçlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - dvit3 ve zymaflour
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumdvit3 ve zymaflour

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
bambambam Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 85
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bambambam Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: dvit3 ve zymaflour
    Gönderim Zamanı: 06 Kas 2014 Saat 00:28
Hocam kac tane eczaneye gittim ne dvit 3 ampulu nede zymaflour bulamadim piyasadan kalkmis :(( ne yapmam.lazim yurt disinda tanıdığım kimse de yok bana getirsin. Nasil ulaşabilirim bu ilaclara :(
Bir de kizim iki yasini bitirdi bu zamana kadar hic ek vitamin balik yagi vb bir takviye vermedim acaba bunlara.gerek var mi varsa ne vermeliyim? Bir de bi forumda bağışıklık sistemini guclendiren damla tarzi bi ilac varmis bu ilac nedir tavsiye eder misiniz. Teşekkür ederim hocam
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120222
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Kas 2014 Saat 17:15
Zymafluor'un ithaline; disciler mani oluyor.
Dvit3 ampulu, DEVA fabrikasi imal ediyor, onlari arayin, Telefon acin, gerekirse taciz edin.. Yok baska caresi...
Eskiden; "Karaciger Hulasasi" diye sacma-sapan ve hastalar icin cok tehlikli bir ilac vardi, Avrupadaki ilac firmalari bu ilacin sentezini durduklarinda, DEVA bu sistemi Turkiye ye getirmis, gazeteler koca-koca ilanlar vermisti... "Turkiye'de ilk Karaciger Hulasasi Sentezini DEVA basardi diye" .. Islerine geldimi her turlu abuk sabuk ilaclari imal etmesini biliyorlarsa, 40 yilda birde, ise YARAYAN ILAC IMAL ETSINLER...
Yukarı Dön
ayemel Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 257
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ayemel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Kas 2014 Saat 17:41
Forumda baktım ama göremedim. O yüzden rahatsız ettim
Hocam dvit 3 ampulu sabah akşam aç tok veya şu besinlerle birlite olur olmaz diye ayrımı var mı...
suyla sütle verebilir miyiz..
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120222
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Kas 2014 Saat 20:32
Dvit3 ampul, gunun herhangi bir vakti, herhangi bir zamanda, ac-tok farki olmaksizin, her turlu gida ile birlikte, ezan vakitlerine tabi olmadan, alabilirsiniz.

DIKKAT: Bir kisitlama olsa, BEN SOYLERDIM... Ben soylememissem, kurcalamayin...
Yukarı Dön
bambambam Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 85
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bambambam Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Kas 2014 Saat 23:32
Teşekkür ederim hocam..
Yukarı Dön
ayemel Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 257
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ayemel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Kas 2014 Saat 11:07
Teşekkür ederim 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.