|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
burak7 ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ara 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 345 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Eki 2014 Saat 12:47 |
hocam izmitten sevgi ve saygılarımla..
kızım 30 aylık oldu. birkaç gündür grip belirtileri var, özellikle burun akıntısı. fiz.serum kullanıyorum. dün gece ağlayarak uyandı, ağzım acıyor dedi. dilinin altı, yani alt dişlerinin arkasındaki kısım kızarmış baya. ne yapacağımı bilemiyorum, hafif yara gibi.. mikostatin vardı evde ama vermedim yinede, ne önerirsiniz? birde hocam ben 33 yaşındayım birkaç aydır kol ve bacaklarım ağırıyor sürekli, spor yapmış gibi kaslarım ağırıyor, hep bir halsizim, uykusuzum. neden olur, ne doktoruna görünmeliyim? şimdiden teşekkürler. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118683 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1-Dentinox jel surun. Mikostatin, sadece Pamukcuga iyi gelir, Pamukcukta sadece ilk 1 ay icindeki bebeklerde olur.Eski mailleri okuyun.
2- Ev iside ayni agrilara sebep olabilir. Bir dikkat edin bakalim, ne zamanlar kol ve bacaklarinizi zorluyorsunuz... |
|
![]() |
|
burak7 ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ara 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 345 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
peki hocam..mikostatini atalım o zaman gereksiz duruyor evde.
kızım 15,5 kilo.. iş çıkışı ve sabah işe gelirken kendisini kucakta taşıtıyor bu aralar. sabah akşam 10-15 dk. onu taşıyorum, 3 kat merdiven çıkıyoruz kucağımda, bir ihtimal ondanda olabilir sanırım. biraz daha gözlemliyeyim.. iyi ki varsınız
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118683 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Pes yani..... Sizin; Kollariniz, bacaklariniz agrimayacakta, kimin agriyacak!! O lapaciyi danayi tasimak zorunda iseniz, bari sirtiniza alinda en azindan kollariniz agrimasin.. Tabii, bacaklariniz gene agriyacak.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|