|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aysgvn ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Ağu 2014 Saat 17:08 |
iyi günler 18 aylık kızıma et yedıremıyorum.balık,tavuk etıde yemıyor.kofte yaptım kokladı yemedı.sizce nasıl yedirebilirim?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118683 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lahmacun veya Doner denedinizmi???
|
|
![]() |
|
aysgvn ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
döner denemedik ama lahmacun denedik yemiyor 1 lokma alıyor tadını alınca cıkarıyor hemen agzından.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118683 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Deneyin. Cikmadik candan umit kesilmez.
|
|
![]() |
|
spancm ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nis 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 338 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam biz de sebze yonunden muzdaribiz...sebze yemeklerinin tadini bile bilmiyorlar direkt larak tukuruyorlar ikizlerim..2 ay sonra 4 yasina girecekler..cok uzuluyorum ne yapsam olmuyor..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sabir..... Sadece arada bir teklif edin, ama sakin zorlamayin. Hele bir Kres/yuva baslasin, orada size inat; Kapuska bile yiyecekler. Bunlarin cogu boyle.. Yiyen cocuk cok nadir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|