|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
jade05 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şub 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 74 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Tem 2014 Saat 02:30 |
Hoşgeldiniz hocam merhabalar, benim iki sorum olacaktı çok araştırdım eski yazılarınızı ama bizim çok şükür kıştan beri bir hastalığımız ve ilaç kullanımımız olmadığı için soruyorum affedin hocam .sadece fotoğraf yolluyorumoğlumun elleri her iki elide böyle (başka bir yerinde hiçbirşey yok) ve benim ayak tırnağım yaklaşık 3 yıldır bu durumda uzayınca geçer sandım geçmiyor.çalıştığım dönemde sürekli ayakkabı içinde kapalı kalmasından olduğunu düşünüyorum.şimdiden çok teşekkürler hocam hakkınızı helal edin...
Düzenleyen jade05 - 26 Tem 2014 Saat 02:55 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118579 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Cocugunuzun elleri tahris sonucu olusmus. Ya cok toprak elledi veya "oyun hamuru" ile oynadi. Banyoda avuc iclerini keseleyip, o olu derileri dokun.
2- Sizde; Mantar enfeksiyonu var. Trosyd mantar sol. surun. Tirnagi mumkun oldugunca kisa kesin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 26 Tem 2014 Saat 18:44 |
|
![]() |
|
jade05 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şub 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 74 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Oğlum için içimi rahatlattınız oyun hamuru (güya kaliteli marka alıyoruz) çok oynuyor evet hocam harikasınız.Bir fotoyla bile taa uzaklardan derdimize derman oluyorsunuz
![]() ![]() tırnağım için hemen alıcam yazdığınızı inşallah eser kalmaz :)
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118579 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tirnak isi biraz zaman alacak, sabirli olun. O sararmis ve alti bosalmis tirnagi olabildigince dip kismindan kesin. Zamanla orasi dolacaktir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|