|
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
| Yazar | |
gulsan38
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: grip ve gözde yeşil akıntı...Gönderim Zamanı: 23 Mar 2014 Saat 13:33 |
|
hocam 4 yaşındaki oğlum grip oldu 3 gündür ballı limon serum fizy. ve cold mix uyguluyorum dün öksürüğe çevirdi, kulağım ağrıyor dedi ve gözleri su gibi akıyor aktıktan sonra yeşil bir renk alıyor sulu çapak gibi... dün iliadin damlaya başladım ama gözleri için sadece ılık suyla ıslatılmış pamuk yada peçeteyle temizliyoruz, sabahta gözleri yanmasın diye bebe şampuanıyla köpürtüp yıkadım yüzünü... ama gözleri su gibi akıyor naapmalıyım iliadin onada etki edermi hocam,,,
|
|
![]() |
|
gulsan38
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Mar 2014 Saat 11:36 |
|
hocam gözlerindeki çapaklar ve akıntı çok azaldı bugün, burun akıntısı hala koyulaşmadı birde geniz akıntısı çok yutkunup duruyor gece yatarken bile, iki gecedir sabaha kadar havlar gibi öksürüyor hiç uyumadı yavrum, gündüzde öksürüyor ama geceleri hiç ara vermeden öksürüyor ne yapmam lazım...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Mar 2014 Saat 22:11 |
|
Iliadin; gozune de iyi gelir. 3 gun kullanip, 1 gun aradan sonra, ihtiyac olursa, gene kullanabilirsiniz.
oksuruk icin; Limonlu bal, Serum fiz ve ColdMix iyi gelir... SAKIN; Oksuruk kesici ilac kullanmayin, oksurugu keserseniz, gogusune indirirsiniz. |
|
![]() |
|
gulsan38
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Mar 2014 Saat 10:57 |
|
sağolun hocam artık öksürük şurubu ve soğuk algınlığı ilacı almıyoruz zaten sayenizde, ben tobrased damla almıştım çapak için ama çocuk ortalığı yıkıyor damlatmayım diye, çok yakıyor galiba??? iliadin damlaya başlayım o zaman tekrar, öksürüğümüz balgama çevirdi bu gece daha az öksürdü hocam burun akıntısıda koyulaştı iyileşme sürecine giriyoruz galiba...
tatil dönüşü cvp verdiğiniz için teşekkür ederim hocam birde küçük oğlumla ilgili bir şey soracaktım oğlum 1 yaşında 11 kg 79 cm boyunda geceleri doğduğundan beri uyumuyor en fazla toplamda 4-5 saat uyuyor, gündüzleride 1 bazen 2 saat uyuyor, hala gaz sancımız var hocam ne yapabilirim artık kafayı yiyecem uykusuzluktan bağırsakları çok hassas hemen gaz yapıyor, kakası normal düzenli yapıyor.... bana önerebileceğiniz birşey varmı yoksa çaresiz çekmeye devam mı edicem...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Mar 2014 Saat 19:07 |
|
1- Goz damlasi yapacaginiz zaman; sirt ustu yatirin ve gozlerini kapamasini soyleyin.. Kapali gozlerin, burun kenarindaki "pinarlarina" damlayi damlatin, gozunu actiginda damla girer...
2- Kucugun: 1.2kg fazlasi var... Ama boyuda uzun oldugundan, 18 ayliga tam uyuyor.. Aksamlari; 1 olcek;Atrax verin, 3 gun sonra sonucu yazin. |
|
![]() |
|
gulsan38
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Mar 2014 Saat 10:55 |
|
hocam atarax daha önce mailerinizi okuyup vermiştim ama işe yaramamıştı bu akşam tekrar deniycem sağolun...
|
|
![]() |
|
gulsan38
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Mar 2014 Saat 23:29 |
|
hocam atarax bir nebze olsun iyi geldi eskiden yarım saatte bir kalkardı geceleri, 3 gündür 2 saatte bir uyanıyor, kullanmaya devam edeyimmi yoksa ara vereyimmi hocam...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31 Mar 2014 Saat 00:38 |
|
1 haftaya tamamlayin, ondan sonra ara verin, bakalim edindigi uyku aliskanligi ilac almadigindada devam edecekmi..
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|