|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
lagrima ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2011 Konum: Rabbime emanet! Durum: Aktif Değil Puanlar: 624 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Mar 2014 Saat 17:47 |
Merhaba hocam oğlum 24 aylık 13.3 kilo 90 cm. 2 3 gündür burnu akıyordu şimdi öksürük eklendi gündüz çok öksürmüyor ama yattığında öksürmekten uyuyamiyor. Ve bugunde göz akması başladı. Ağlıyormuş gibi gözleri akıyor. Capaklanma yok. Genzine akiyor sanirim oksuruk ondan.Dr gitmedim öncelikli olarak tercihim sizsiniz. Ne yapabilirim evde?
Çok teşekkür ederim değerli cevaplarınız için.
|
|
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118680 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
3gun Iliadin ped burun damlasi (gunde:2x2'ser damla), sonrasinda Serum fiz kullanin.
|
|
![]() |
|
lagrima ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2011 Konum: Rabbime emanet! Durum: Aktif Değil Puanlar: 624 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam eşim illiadin merck % 0.05 dozajli sprey almış bunu kullanabilirmiyim? 6 yaşından küçükler e kullanmayın diyor içinde.
Birde deniz suyu bildiginiz getirmiştim onu burnuna sikiyorum bir zararı olmaz değil mi? Düzenleyen lagrima - 21 Mar 2014 Saat 11:05 |
|
|
|
![]() |
|
Hocam sorum arada kaynağı yada görmediniz . Illidin % 0.05 dozajli sprey kullanabilirmiyim? Ve bildiginiz deniz suyu getirmiştim ona devam edeyim mi?
|
|
|
|
![]() |
|
Gamze ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 8912 |
Kadir Hocamız tatilde, aşağıdaki linkte yazmıştı... |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118680 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Pediatrik; sprey veya damlayi kullanabilirsiniz, damlayi tercih ederim... Baska eczaneye bakin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|