| Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
ŞENUR
Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 6
|
Konu: bronşonit Gönderim Zamanı: 13 Oca 2014 Saat 21:00 |
|
hocam meraba oğlum 28 aylık ben grip olmuştum benden ona geçti bir iki gün burnu aktı arkasından geceden başlayan sürekli bi öksürüğü vardı kalkınca hırıltısıda vardı doktora götürdük ventolin hava vermek istediler ama oğluma aldıramadık adranilin 94 çıktı gögsü sıkışık dedi doktor ventolin şurup ile calpol verdi sıkışırsa getirin dedi.cigerlerinden film çekildi hiç bişey çıkmadı temiz dedi napmam gereki yo hocam ventolinin astım tedavisinde kullanıldığı yazıo endiksiyonlar bölümünde yardımcı olursanız çok mutlu olurum
Düzenleyen ŞENUR - 13 Oca 2014 Saat 21:33
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Durum: Aktif
Puanlar: 120117
|
Gönderim Zamanı: 14 Oca 2014 Saat 01:05 |
|
SAKIN, o SAHTEKARIN verdigi Ventolini kullanmayin...
Grip geciriyor, SADECE benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin...
|
 |
ŞENUR
Üye
|
Gönderim Zamanı: 15 Oca 2014 Saat 15:20 |
|
hocam ballı limonu içiremedim bi türlü ballı süt yapıp veriyorum. daha önceleri öksürdüğü zaman ayagının altına gece yatmadan önce çok az vix sürüp yatırıyodum cold mix duymamıştım sizce dogrumu yapıodum.şimdi balgamlı öksürüğü kaldı hızlı hızlı nefes alması geçti ilaçları kullanmıyorum.birde hocam oğlum 2 yaşından itibaren yemek sıkıntımız var yemek yemeyi reddediyor.2 aydırda babanne ve dede ile beraber kalıyoruz artık herşeyi reddediyor yemek yemeyi üzerini değiştirmeyi banyo yapmayı bezini değiştirmeyi kakasını bile değiştirmek istemiyo hiç bi şekilde kendimi dinletemiyorum ne yapcamı şaşırmış durumdayımm.Tuvaletten korktugu için lazımlık aldım onada yapmak istemedi doktora sordum hiç üstüne gitme ama kakasını bezini varmemesi ilerde çocuğun cimri pinti paylaşmayı sevmeyen bi çocuk olucanı söledi.ama şimdi arkadaşlarıyla herşeyi paylaşıyo oyuncaklarını falan..sürekli süt içmek istiyo günlük yarım litre içio bu bazen 750 ml de buluoyemegi reddettikçe süte verio kendini.28 aylık 15 kilo 95 cm boyu
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 15 Oca 2014 Saat 23:40 |
|
10cm boy, 2.5kg agirlik fazlalari var.. Zaten sisman, ustune varma.
Zaten bir gunde icmesi gereken sut: 600-750ml. Ustune ne yerse, yesin..
Limonlu bal yerine, Portakal-mandalina, 1-2 dilim bile yedirseniz iyi gelir.
" kakasını bezini varmemesi ilerde çocuğun cimri pinti paylaşmayı sevmeyen bi çocuk olucanı söledi "
Komedi... Baska hic bir sey degil...
Eski mailleri okuyun. Tuvalet egitimi; kedi-kopek yavrularina verilir, insanlara degil...
|
 |
ŞENUR
Üye
|
Gönderim Zamanı: 16 Oca 2014 Saat 16:47 |
Çok teşekkürederim hocam ilğiiniz ve bilğilerinizi bizlerle paylaştığınız için iyiki varsınız
|
 |
ŞENUR
Üye
|
Gönderim Zamanı: 23 Oca 2014 Saat 00:24 |
|
hocam merhaba nasılsınız oğlumun sürekli dudakları kavlıyo ve sürekli yalanıyo.çok da su içiyo sütünüde biberonla içio neden oluodur sürekli kavlaması.Birde bebe bisküvisi zararlımı yemek yemediği için ben biberona 10 tane büskivi koyuyorum doysun die ama geçenlerde ilerde saglık problemlerine yol açdığını duydum ne kadar doğru aceba
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 23 Oca 2014 Saat 01:48 |
|
Dudaklarini yaladigi icin, dudaklari kuruyor... Chap-Stick kullanin..
Bebe biskuvisi gunde; 5 taneyi gecmesin... Luzumsuz yere "unlu gida" yuklemis olursunuz...
Ayricada; gayemiz; "Cocuk doyurmak" degil, "Cocuk beslemek" olmali...Doymadi ise, 1 bardak daha sut verin..
|
 |