Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - gelişm grip ve öksürük
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgelişm grip ve öksürük

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Fıstık Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 53
Mesajın Direkt Linki Konu: gelişm grip ve öksürük
    Gönderim Zamanı: 07 Oca 2014 Saat 10:24
Kadir bey merhaba ; kızım 14 aylık 11.100 gr kilo 75,5 cm boyu 15 gündür sadece burnu tıkalıydı normal temizleyip cold mix kullanmıştık perşembe gecesi yüksek aeşle acile götürdüm titriyordu eller ayaklar buz ama vücut yanıyordu sayıklıyor gibiydi calpol verdim ateş geçmeyince acile götürdüm ateş 38.1 dedi fitil attık ventolin ve petidus verdi kullanmadım petidusus denedim çocuk kustu bir daha denemedim ertesi gün dr götürdüm ağır girp dedi ciğerleri ve kulakları temiz 2-3 gün ataş olur çok huzurusuz olursa fitil atarsın dedi aynı şurupları söyledi kullanmadığımı söyledim 3 adet iğne verdi antibiyotik iğne vurdurdum iyimi yaptım kötümü bilmiyorum ama çok korktum o halini görünce benical öksürük şurubu veriyorum 5 gün kullan dedi ama aşırı derecede öksürüyor özellikle geceleri boğuluyor sanki ballı limonda yapıyorum burnu akıyor şimdide şeffaf şekilde hiçbirşey yemiyor sadece su içiyor bide anne sütü sütümün yeterli olduğunu düşünmüyorum .....

Kızımda normalde de şöyle bir durum var arada elleri buz gibi oluyor hasta olmadığı zamanlarda da sizce kansızlık sebebi olabilir mi test yaptırmalımıyım....teşekkürler

hocam şimdi benical ile ilgili yorumlarınızı okudum 3 gündür kullanıyorum yarım ölçek sabah-akşam çok zararı dokunmuşmudur ne yapmalıyım :((( BENİCAL

Düzenleyen Fıstık - 07 Oca 2014 Saat 12:59
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 121285
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Oca 2014 Saat 19:10
SAKIN; Verilen hicbir ilac ve igneyi kullanmayin!!!!!
Hele Benical, hemen cope atilacak... O SAHTEKAR DOKTORUN niyeti, 3-5 gun sonra size "Bronsit" tanisi koyup, abone etmek..
Evet, SU ANDA SALGIN YAPAN, H3N2 tipi Grip geciriyor. Donuz Gribi olsa idi bunlarin yaninda; kusma -ishal olacakti..
Ilaci -tedavisi yoktur, Turk doktorlarinin verdigi HICBIR tedaviyi kullanmayin....
Yukarı Dön
Fıstık Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Oca 2014 Saat 09:37
Yorumlarınız için tşk ederim dünden itibaren kestim şurubu maalesef iğneleri vurdurduk 3 gün :(((( inş bebeğime çok zarar vermemişimdir inanın artık şaştım götürmesem eşim ve çevremdeki insanların bunaltmaları ,götürsem bu gibi sorunlar....

Yukarı Dön
Fıstık Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Oca 2014 Saat 09:31
Kadir bey merhaba ; kızım iğneleri vurulmaya başlandığında ishal oldu ve hala devam etmekte ishal günde 5-6 kere oluyor iğneler pazartesi bitti ne yapmalıyım aşırı su içmeye başladı zaten hiçbirşey yemiyor şuan :(((
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 121285
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Oca 2014 Saat 18:52
Antibiyotik ishaline sebep oldunuz, her gun 1 paket; "Reflor" tozunu yemeklerine katin..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.