|
Kakada kan ve kilo alımı azalması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mine ezgin ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kas 2023 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mine ezgin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Kas 2023 Saat 14:42 |
Hocam merhabalar 5 aylık 3650 gram doğan bir erkek çocuğum var. Bu aya kadar kilo alımımız çok güzeldi.4 ay sonunda 7800 dü kilomuz. Bi kaç gündür kakasında kan görüyorum. Yazılarınızı okudum aşırı beslenmeden dolayı olduğunu söylüyorsunuz ama kilo alımına da bakmam gerekiyordu sanırım bugün tartılmaya götürdüm telaşlanıp 5. Ay sonunda 7900 olmuş. 1 ayda sadece 100 gram almış. Sağlık ocağı normal azalacak artık kilo alımı dedi ama bana çok az geldi. İnanın kimseye güveniyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118683 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
El INSAF!!
4. ayda 1 kilo fazlasi varmis.. Bu fazlalik, 70 kiloda, 10 kilo fazlaya denk gelir!! 5. ayda, vucut "obeziteyi" onlemek icin, istahi azaltmis ve fazlalik, 800 grama inmis!! Bu mu; "az kilo" almak? Sakin karismayin, mudahale etmeyin, ne kadar alirsa, o kadar verin. Boy-Kilo cetvelinden, takibini yapin. |
|
![]() |
|
Mine ezgin ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kas 2023 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mine ezgin
![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok ama çok teşekkür ederim hocam. İçimi nasıl rahatlattınız 🙏
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|