Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - alerji testi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

alerji testi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sudek Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 15
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sudek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: alerji testi
    Gönderim Zamanı: 02 Ara 2022 Saat 18:47
hocam nerdeyse 3 ay olacak öksürük, krup, orta kulak iltihapı. 1 haftadır o saçma sapan ilaçları bıraktık sizi keşfettikten sonra zaten iyi gibiydi. dediklerinizi de yapıyorum coldmix illadin damla limon bal. bu gece yine krup atagı geçirdi birden bire. gün boyu gayet iyiydi gece yine birden atak geçirdi hocam 😞😞. decort adrenalin verdiler. şimdi burnu tıkanık sürekli nazal, serumla açık bırakmaya çalışıyorum ama saat ilerledikçe öksürük yine artıyor. 1 haftadır koyu yeşil ken şimdi yine şeffaflaştı balgamı. alerji testi yapmayı düşünüyorum hocam deri, kan ne önerirsiniz. hangi testleri yapayım. lütfen çok yorulduk abartısız 3 aydır bitti kurtuldu derken bi ileri krupla perişan oluyoruz. hangi kan testi ve alerji testi yapalım hocam. lütfen 🙏🏻 herşeyi yapmamıza ragmen yine aynı ve artık cok korkuyoruz. 5 yaşında 24 kiloydu ve kilo vermeyede başladı 21 şuanda 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 120127
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ara 2022 Saat 19:46
NE allerjisi!! Baya bir sahtekar Turk doktorlarinin etkisi altinda kalmissiniz.
Sirf Gripler uzun surdugu icin ve tedavilere cevap alinamdigi icin, ASLA Grip teshis etmezler ve tamamina 
Astim veya Allerji derler. Sakin bu soytariara kanmayin, para kaptirmayin. 
Bildigin Grip!!!! NE testleri?? Simdiye kadar yaptirdiklarininiz NE HAYRI OLDU? 
Bu yasina kadar cocugunuza hic Grip tanisi kondumu?
Eski soru-cevaplari bugunden geriye giderek okuyun, bu sahtekarlarin yaptiklari dolandiriciliklari daha iyi
 anlarsiniz. 

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.