Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Covid pozitif
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Covid pozitif

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Esra Demir Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 45
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Esra Demir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Covid pozitif
    Gönderim Zamanı: 08 Eyl 2021 Saat 21:00
Hocam Merhaba,

5 yaşındaki oğluma 1 hafta önce 2 gün 40 derece ateş sonrası PCR yaptırdık pozitif çıktı. 7 yaşındaki kızımda da aynı durum oldu. Şimdi gayet iyiler ama bende burun akıntısı, halsizlik ve baş ağrısı başladı. 3 gün önce yaptırdığım testte negatiftim. 1- test yaptırmalı mıyım? 2- çocuklardan uzakta durmalı mıyım? Zira doktorumuz, alınan virüs miktarı önemli, çocuklara tekrar geçmesin dedi. (2 doz sinovac aşım var) Ben aşı olduğumda henüz biontech yoktu. Bu arada hiç yanılmadınız hocam. Türk yoğun Bakım Derneği araştırmasının linkini de paylaşıyorum.

https://www.google.com/amp/s/www.cumhuriyet.com.tr/amp/haber/tybd-acikladi-yogun-bakimda-yatanlarin-buyuk-cogunlugunu-bu-grup-olusturuyor-1866927

Çok teşekkürler, saygılar...

Düzenleyen Esra Demir - 09 Eyl 2021 Saat 00:26
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.