|
Kakada kan |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mamafi ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 204 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Kas 2020 Saat 14:22 |
Kadir Bey. Kızım 12 yaşında 42 kilo boyu uzun. Küçüklüğünden beri hep bi çatlak problemı vardı büyüdükçe tutmamayı oğrendı çok sorun yaşamıyor artık. Fakat bugün büyük tuvaletını yaptığında kan vardı anne dedı.Bı kaç damla degıldı regl olmuş gıbıydı dedı. Ama regl degıl su an. Ben görmedim sifonu çekmiş. Dün çiğköfte yemıştı. Baharatlı şeyler yedıgi zaman da tuvalette acıdığını söyler. İçim huzursuz oldu. Takıp mı etmeli yoksa gastroentolojıye götürmeli mıyım hocam??
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118683 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Takip edin. Bir cicek ile "bahar" olmaz...
|
|
![]() |
|
Mamafi ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 204 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bana dememış sabah da olmuş. Öğlen tekrar onu ben görmemiştim,akşam benı çağırdı klozette taze kan vardı. Makatı kontrol ettim kan yok. Idrarda mı diye bol su içirdim bardağa yaptı temız. Yarım saat sonra tekrar yaptı o da temız.yatarken tekrar yaptı yine yok. Takıp edıyım diye düşünüyorum nerden geldiğini anlayamadım çünkü. Agrı yanma vs yok. Bu konudaki cevaplarınızı okudum
Düzenleyen Mamafi - 17 Kas 2020 Saat 01:27 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118683 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tuvalet kagidi ile, on tarafini da kontrol edin diyecegim ama, regl olsa, kulotta da leke olurdu..
Tekrar olursa, bir Cocuk Cerrahi gorsun, Meckel Divertikulu olabilir.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam takıp ettım bugün herhangı bı yerınde kanama olmadı hem idrar hem kaka yaparken. Küçükken de zorlanırdı çatlağı vardı. Hatta sizin sayenızde biyopsıden vazgeçmiştik. Şimdi meckel divertükülü olabılır diyınce siz okudum biraz. Çok sık bulantısı olur ama kusmaz,gece yatarken özellikle ve gün içinde bazen söyler.hatta şimdi de söyledı.bununla alakası olabılır mı bulantının? Ayrıca yarın için çocuk cerrahından randevu aldım fakat babasını aşamıyorum abarttıgımı düşünüyor. Çiğköfteyi çok kaçırmıştı bir gece önce çünkü. O kadar yedıgınde kendınde de olmuş bir kaç kez. O yüzden olduğuna ısrar edıyor
Düzenleyen Mamafi - 18 Kas 2020 Saat 02:04 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Acil bir durum degildir, isterseniz, 3-5 gun takip edin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|