Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Sinüzit mi geniz eti mi alerji mi grip mi okul m
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Sinüzit mi geniz eti mi alerji mi grip mi okul m

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
balkongülü Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 144
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı balkongülü Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Sinüzit mi geniz eti mi alerji mi grip mi okul m
    Gönderim Zamanı: 26 Kas 2019 Saat 22:07
Daha önce bahsetmiştim kadir bey. Oğlumun kasımda burnu tıkanıyor hazirana kadar su an 4.5 yaşında. Gecen yıl  doktorlar geniz eti olduğunu ameliyat gerektiğini söylemişti ama sizinle istişaremiz sonucu vazgeçmiştik. Simdj burnu yine tikali zor uyuyor surekli yesil sumuk çıkıyor bu aralar sümkürürken başı da ağrımaya başladı kulağı tıkanıyor başını tutuyor gözünden yas geliyor sümkürürken. 
Artık doktora da götürmek istemiyorum her biri birşey diyor. Alerjiden ödem yapıyor diyen sinüzit diyen geniz eti diyen. Bu yıl okula başladı ama geçen yıl da vardı bu yıl arttı sıkıntımız. Oğlumun neyi var. Çok üzülüyorum. Anne beni iyileştirecek iyi bir doktor bulur musun diye sordu bugün. 😢Cry
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı balkongülü Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Kas 2019 Saat 22:09
1 aydir burnu tıkalı ama bu ağrı işi bir kaç gündür var
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120765
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Kas 2019 Saat 05:20
3 gun Iliadin DAMLA kullanin, gerekirse, bir kac gun sonra tekrar uygulayin. 
Iliadin nasil kullanilir, iyi ogrenin.. 
Ayrica; bas ucuna, 2 damla ColdMix damlatin.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 27 Kas 2019 Saat 05:21
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı balkongülü Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ara 2019 Saat 20:51
Merhaba kadir bey oğlum 3 gündür ateşli doktora götürmedik bal limon cold mix kullanıyoruz dün burnundan çok koyu kivamli sümük  içinde ince şeritler halimde kan gelmeye başladı. Kulağım ağrıyor dediği için tekrar illadine basladim bugün. Sabaha iyi olmazsa mecbur hastaneye gideceğiz. İlladin daha kötü yapar mı kan geliyorken kullanmak doğru mu? Bir de kan neden gelir. Doktora gitmek gerekirse kbb mi cocuk doktoruna mı gidelım. Yüzü de bembeyaz normal değil mi?
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı balkongülü Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ara 2019 Saat 20:53
Başı da ağrıyor 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120765
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ara 2019 Saat 06:36
Iliadin kullanin.. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.