|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ozlem_azra ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 96 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozlem_azra
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ara 2017 Saat 23:54 |
Hocam merhaba 6 aylık erkek yeğenimin bir aydır burnu tıkalı. sürekli bir hırıltı var. doktora götürdük üst solunum yolları tıkalı dedi geniz eti v e bademcikleri diğer bebeklerden büyükmüş. 3 yaşından sonra doktora görünmesi gerekiyormuş. burnundaki hırıltı dan dolayı doktora götürdüm zaman her seferinde üst solunum yolları dolu, ciğerlerine inmemiş diyor ama ben çocuğu tuttuğumuz zaman hırıltı geliyor. Serum fizyolojik ve coldmix kullandım ama işe yaramadı. En son doktor bir karışım verdi kullandık ama hiç bir etkisi olmadı. Karışımın reçetesi in resmini de yollayacağım. Ne yapmak gerek acaba
|
|
benbirannedogurdum.blogspot.com.tr
|
|
![]() |
|
ozlem_azra ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 96 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozlem_azra
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
benbirannedogurdum.blogspot.com.tr
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118593 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Boyle; sacma-sapan receteler ile ugrasmayin.. Onadron'un kortizon oldugunu biliyorsunuz degilmi????? Iliadin pediatrik damla, gunde:2x2'ser damla 3 gun kullanin.. (Sprey olmaz)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|