Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Düşmeler & Çarpmalar & Yaralanmalar ve Ortopedi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kulağını kaşıyarak yara yaptı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKulağını kaşıyarak yara yaptı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Zeynep Sevgi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 25
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Zeynep Sevgi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kulağını kaşıyarak yara yaptı
    Gönderim Zamanı: 28 Oca 2016 Saat 13:43

Hocam iyi günler dilerim. Oğlum 6 aylık.70 cm 44 baş.8.600 gr 
5. Ayını doldurduğu gün kulaklarıyla oynamaya başladı ve ikisini de kanattı. Sağ kulak hemen geçti ama sol kulağını devamlı kaşıyor ve tekrar kanatıyor. Ne yapmamız lazım? Arada 2 hafta süren bir grip durumu oldu 29 aylık ablası var o da olunca kulağım ağrıyor deyince anladım. Oğlana da kıza da illiadin kullandım. Grip kalmadı çok şükür. Ama oğlum hala kaşıyor ve mikrop kaptı kulağı. Arkasında şişlik oluştu. Kolonya ile silip batikon sürüyoruz. Açık yara olduğu için hiçbir krem kullanmadım. Ultralan yokmuş hipokort aldım kullanayım mı? Bir de eldiven şapka denedik arada işe yaradı ama geçecek gibi oluyor tekrar kaşıyor. Rahatsız eden bir sebebi var mıdır içten gelen?  Yönlendirirseniz çook memnun oluruz. 

Düzenleyen Gamze - 28 Oca 2016 Saat 14:20
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120918
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Oca 2016 Saat 17:10
Ultralan Krem bulamazsaniz, Hipocort kullanin, Iyilesince, hemen kesin.
Asiri temiz bakilan, Steril ortamda yasayan veya cok sik antibiyotik kullananlarda olur.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 28 Oca 2016 Saat 17:11
Yukarı Dön
Zeynep Sevgi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 25
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Zeynep Sevgi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Oca 2016 Saat 20:26
Hocam hiç antibiyotik kullanmadı steril de değiliz malum iki küçük çocukla imkansız. batikonun üstüne mi kremi sürelim? 

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120918
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Oca 2016 Saat 06:18
Evet. Hatta, o kabuklu hal kaybolursa, sadece krem surun.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.