|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Yagmurum ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Eki 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 100 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ara 2015 Saat 23:54 |
![]() |
|
![]() |
|
Yagmurum ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Eki 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 100 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Doktor bey kızım 6 aylık. Verem aşısı sonrası kabuklanma iltihap falan olmadı. Böyle kızardı ve hala aynı. Tutmuş mu aşımız?
|
|
![]() |
|
Sağlık ocağına sorduğumda ismin hatırlamıyorum bi test tutup tutmadığı için ona artık göndermiyorlarmış. Testi yapanlar geri yolluyolarmış. İz olmasa bile tuttuğunu söylemişti. Bıktım bu bilgisiz insanlardan
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118683 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
NORMAL; BCG izi.... Ne fazla, ne eksik... Asinin tutmus oldugunu gosterir. O kirmizi iz, zamanla beyazlasacak. Sonra da, sadece ufak bir cukur kalacak. O bahsi gecen TEST: PPD Testi'dir.. Turk doktorlari, bu testi yapmasini da bilmezler, degerlendirmesini de bilmezler.. O sebeple, yapmadiklari daha hayirli!!! Fakat buda demektirki, hakiki bir Verem Hastasini tanimalarida imkansiz olacak, VEREM TARAMASI da yapilamiyacak.. Yakin bir tarihte, tekrar Osmanli zamaninda oldugu gibi Verem Salginina hazirlikli olun.. Biliyorsunuz, malum kimselere gore "Engelli olmak" veya "Hasta olmak" kader veya Ceza!!!
Olmek de; "Takdir-i ilahi"....
|
|
![]() |
|
Evet çok haklısınız maalesef ki öyle. Çok teşekkür ediyorum. İlla kabuklanacak iltihap olacak diye duyunca bizimkisi tutmadı zannettim. İyiki varsınız cahil doktorlarla uğraşmıyoruz...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|