|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
özlemfurkan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nis 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 66 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı özlemfurkan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Ara 2015 Saat 19:56 |
Hocam oglum 51 aylık 2 gundur balgamli öksürük var,bugünde ateşi 39 derece civarı.nefes ali sveriside çok hızlı.biraz oynuyor sonra uyumak istiyor çok halsiz. Burnu arada akıyor.grip olduğunu düşünüyorum.ballı limon,serum fizyoloji devam.ilaç vermedim.ama birazda korkuyorum zatürree filan değildi r dimi hocam.Dr gitmek istemiyorum sık nefes alışı korkutuyor.ne yapalım hocam
|
|
![]() |
|
özlemfurkan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nis 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 66 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı özlemfurkan
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ağız kokusu yok.sizce bir kan tahlili yaptirayimmi.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı özlemfurkan
Şuanda ateşi 39,sürekli sayikliyor.yanına gidince nasılsın diyorum iyiyi m anne diyor.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118671 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Eski cevaplari okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|