|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
didemipek ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Oca 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 203 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı didemipek
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Kas 2015 Saat 15:57 |
Hocam kızım 5 yaşında anaokuluna gidiyor. Okuldan kkk için form göndermişlerdi yapılsınmı diye, yeni grip aşısı olduğu için yapılmasın işaretlemiştim ve öğretmene de tembihlemiştim yapılmasın diye. Biraz önce o öğretmen beni aradı çocuk çok istedi sağlıkçılarda bişey olmaz dedi yapıldı diye. Grip aşısı 15 gün önce olmuştu bugün de kkk oldu. Şimdi benim izlemem gereken yol nedir? Bir zararı oldumu? Aşıları tekrar edicez biliyorum ne zaman yaptıralım?
|
|
![]() |
|
didemipek ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Oca 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 203 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı didemipek
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam görmediniz soruyu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118680 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben USA Arizona'dayim, arada 10 (kisin 9) saat fark var. 24 saat bilgisayar basinda olamam!!!
KKK asisi zayif bagisiklik birakacak.. Yapabileceginiz hicbir sey yoktur. Nasil olsa, 2-3 sene icinde, gene palavra bir bahane ile KKK asisi yaparlar... Siz kafa yormayin.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|