|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
flzgvn83
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: tuvalet yaparken zorlanmaGönderim Zamanı: 24 Mar 2015 Saat 17:41 |
|
mrb hocam
33aylık kızım 6-7aydır kakasını yaparken sorun yaşamaktadır.kakasını yapacagı gün sabahtan başlıyor.gaz cıkarıyor ilk önce sonra karnım agrıyor diyor aglamalar bagırmalar gunu zehır ediyor.gün asırı boyle .kabızlık yok ama zorlanıyor acaba dedim catlak falan mı var doktor olmadıgını soyledi aynı zamanda agız kokusuda var tum tahlılleri yaptırdık hepsi temiz cıkınca doktor bazı bakterilerin tahlillerde gorunmeyıp bagırsaga yerlesebilecegını söyleyerek antıbıyotık tedavısıne başladı 2hafta aglamaları azaldı ama tekrar basladı doktorla görustugumde o ilacların kesin cozum oldugunu belirtti ve psikolojık olma ihtimali uzerinde durdu ama ben zannetmıyorum cocuk gercekten acı cekiyor gözünden yas geliyor ve su gibi ter dokuyor ne yapmam lazım sebze yemegini sevdiremiyorum yediremiyorum sıkca et pilav makarna bakliyat yiyip yine bolca pekmezli su ve sut iciyor ne tavsiye edersiniz bu acısını nasıl azaltabiliriz cevap için cok teşekkürler
|
|
|
FİLİZ
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Mar 2015 Saat 18:18 |
|
Soylenenlerin ve yapilanlarin tamami SAHTEKARLIK tir. Resmen kaziklandiniz.. Bosu bosuna antibiyotik verdiniz.
Siz karismayin, cocuk kendisi halledecek. Verilen ilaclarin hicbiri cozum degildir, SARLATANLIKTIR, goz boyamadir.. |
|
![]() |
|
flzgvn83
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Mar 2015 Saat 18:25 |
|
napmalı ozmn hocam ne tavsiye edersiniz bu bir hastalık mı yoksa normal mi bu davranısı nasıl davranmam lazım acı cekiyor belli cunku
|
|
|
FİLİZ
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Mar 2015 Saat 18:41 |
|
KENDISI HALLEDECEK...Ikinirken, korkusunda, gevsetecegi halde; makatini sikiyor.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|